Chalet reiniging

Bas Koens is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van uw chalet door heel NederlandHeeft u geen zin uw (sta)caravan of chalet zelf te reinigen? Wij nemen uw werk graag uit handen. Zonder hoge druk. Met een speciale borstel, milieuvriendelijke middelen en schuurvrij.

Voor grotere projecten met meerdere chalets bent u ook bij ons aan het juiste adres! 

N

Meer dan 25 jaar ervaring

N

Kwaliteit staat voorop

N

Afspraak = afspraak

N

Transparante prijzen

N

Particulier en Zakelijk

Chalet reiniging projecten

U hoeft niet aanwezig te zijn tijdens het Chalet Schoonmaken, dit mag natuurlijk wel. Maar hoe compact een (sta)caravan ook is, het professioneel reinigen is nog een hele klus daarom biedt BK Schoonmaakservice uit Hengelo Gld de mogelijkheid om uw (sta)caravan of chalet vakkundig te reinigen. Onze standaard reiniging omvat:

  • controle en leegmaken van de dakgoten
  • wassen van de dakgoten, wanden, ramen en deuren
  • ramen wassen

Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde dakgoot reiniging projecten. Meer foto’s bekijken? Ga dan naar onze projecten pagina.

Wij komen onze afspraken na

100% klanttevredenheid

1 aanspreekpunt voor alles

Kwalitatieve producten

Tal van vaste afnemers in de regio

Wij reinigen reeds lange tijd gevels voor vele vaste afnemers in de regio Achterhoek. Dit doen wij in opdracht van onder andere Top Totaal door heel Nederland. Een chalet wordt aan de buitenzijde schoongemaakt met autoshampoo, voor een extra beschermlaag, waar het vuil niet zo snel aankleeft. Wij hebben 2 parken in onderhoud in Nederland en daarnaast heel veel losse chalets. Jarenlange samenwerking betekent dat wij elkaar goed aanvullen en verwachtingen goed op elkaar afgestemd zijn. Benieuwd welke projecten wij zoal gedaan hebben?

Gevelreiniging BK Schoonmaakservice