Zonnepanelen reinigen

Bas Koens is gespecialiseerd in professionele zonnepanelen reiniging in de Achterhoek en omstreken. Wij wassen zonnepanelen van zowel woningen als van bedrijfspanden. Voor grotere projecten van meer dan 500m2 bent u ook bij ons aan het juiste adres! Wij reinigen zonnepanelen op een milieuvriendelijke en vlotte wijze.

N

Meer dan 25 jaar ervaring

N

Kwaliteit staat voorop

N

Afspraak = afspraak

N

Transparante prijzen

N

Particulier en Zakelijk

Zonnepanelen reinigen projecten

Wist u dat zonnepanelen die vuil zijn rendement verliezen? Dit gaat ten koste van de energievoorziening waardoor de zonnepanelen minder opleveren. Door deze regelmatig schoon te maken, leveren ze hun maximale rendement. Vanuit een milieuoogpunt zijn schone zonnepanelen ook belangrijk, het gebruik van fossiele brandstoffen wordt hiermee beperkt.

Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde glasbewassing projecten. Meer foto’s bekijken? Ga dan naar onze projecten pagina.

Wij komen onze afspraken na

100% klanttevredenheid

1 aanspreekpunt voor alles

Kwalitatieve producten

Tal van vaste afnemers in de regio

Wij reinigen reeds lange tijd gevels voor vele vaste afnemers in de regio Achterhoek. Jarenlange samenwerking betekent dat wij elkaar goed aanvullen en verwachtingen goed op elkaar afgestemd zijn. Benieuwd welke projecten wij zoal gedaan hebben?

Gevelreiniging BK Schoonmaakservice