Dakgoot reiniging

Bas Koens is gespecialiseerd in professionele dakgoot reiniging in de Achterhoek en omstreken. Dakgoten schoonmaken van blad (en overig vuil) voorkomt lekkages. Deze werkzaamheden gebeuren in het najaar of wanneer al het blad van de bomen af is. Wij reinigen goten van zowel woningen als van bedrijfspanden. Voor grotere projecten van meer dan 500m2 bent u ook bij ons aan het juiste adres! 

N

Meer dan 25 jaar ervaring

N

Kwaliteit staat voorop

N

Afspraak = afspraak

N

Transparante prijzen

N

Particulier en Zakelijk

Dakgoot reiniging projecten

Het laten schoonmaken van uw dakgoot is iets wat waarschijnlijk geen hoge prioriteit bij u heeft, maar wat wel belangrijk is voor de gezondheid van uw woning of bedrijfspand. Het kan zijn dat als uw dakgoot verstopt raakt door bijvoorbeeld bladeren, water uw woning binnenloopt en daar voor allerlei problemen zorgt. Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde dakgoot reiniging projecten. Meer foto’s bekijken? Ga dan naar onze projecten pagina.

Wij komen onze afspraken na

100% klanttevredenheid

1 aanspreekpunt voor alles

Kwalitatieve producten

Tal van vaste afnemers in de regio

Wij reinigen reeds lange tijd gevels voor vele vaste afnemers in de regio Achterhoek. Jarenlange samenwerking betekent dat wij elkaar goed aanvullen en verwachtingen goed op elkaar afgestemd zijn. Benieuwd welke projecten wij zoal gedaan hebben?

Gevelreiniging BK Schoonmaakservice