Houtwerk reiniging

Houtwerk reiniging

Bas Koens is gespecialiseerd in gevelreiniging van houtwerk en andere gevelmaterialen in de Achterhoek en omstreken. Wij reinigen houtwerk van zowel woningen als van bedrijfspanden. Voor grotere projecten van meer dan 500m2 bent u ook bij ons aan het juiste adres! Wij reinigen uw gevel op een milieuvriendelijke wijze.

N

Meer dan 25 jaar ervaring

N

Kwaliteit staat voorop

N

Afspraak = afspraak

N

Transparante prijzen

N

Particulier en Zakelijk

Houtwerk reiniging projecten

Hout en kunststof zijn vaak beschermende materialen welke rondom huizen en panden zijn bevestigd. Denk hierbij aan boeidelen, kozijnen, gevelbekleding en windveren. Neerslag, algen, vogelpoep, mos, zand en wind zorgen voor vervuiling. Het begint met lichte aanslag en eindigt met aanhechting van ander vuil waardoor er rot ontstaat. Door het laten reinigen van deze aanslag verlengt u de levensduur van de materialen en krijgt uw woning of gebouw weer een frisse, schone uitstraling. Wanneer BK Schoonmaakerservice uw houtwerk heeft gereinigd, kan in veel gevallen het schilderwerk met 1,5 of zelfs 2 jaar worden uitgesteld. 

Bekijk hieronder een aantal gerealiseerde reiniging projecten. Meer foto’s bekijken? Ga dan naar onze projecten pagina.

Wij komen onze afspraken na

100% klanttevredenheid

1 aanspreekpunt voor alles

Kwalitatieve producten

Tal van vaste afnemers in de regio

Wij reinigen reeds lange tijd gevels voor vele vaste afnemers in de regio Achterhoek. Jarenlange samenwerking betekent dat wij elkaar goed aanvullen en verwachtingen goed op elkaar afgestemd zijn. Benieuwd welke projecten wij zoal gedaan hebben?

Gevelreiniging BK Schoonmaakservice